خبر یزد

آخرين مطالب

شهرنگار| رفع نگرانی صاحبان موتورسیکلت‌های برقی با طرح «سوآپ باتری» شهرداری تهران

شهرنگار| رفع نگرانی صاحبان موتورسیکلت‌های برقی با طرح «سوآپ باتری»
  بزرگنمايي:

خبر یزد - برقی سازی موتورسیکلت‌ها به عنوان یکی از راهکارهای کاهش آلودگی هوای تهران مطرح شده و در این راه شارژ سریع باتری برای کسانی که از موتورسیکلت به عنوان وسیله کار استفاده می‌کنند، دغدغه مهمی است اما مدیرعامل شرکت کنترل کیفیت هوای تهران «سوآپ باتری» را راهکار رفع این نگرانی و دغدغه اعلام کرده است.

سید محمد مهدی میرزایی‌ قمی در خصوص مدل برقی‌سازی موتورسیلکت‌های پایتخت، گفت: با توجه به بررسی‌ شرایط و ویژگی موتورسیکلت‌ها و چالش‌های مسیر برقی‌ سازی آن اعم از زمان شارژ و هزینه باتری با هدف رفع دغدغه صاحبان موتور سیکلت های برقی، در نهایت به طرح سوآپ باتری رسیدیم.
وی با اشاره به اینکه زمان شارژ باتری موتورهای برقی‌ برای کسانی که با آن کسب درآمد می‌کنند اهمیت بالایی دارد، اظهار کرد: در گذشته گروه‌ های هدف به صورت دقیق شناسایی نشده بودند اما اکنون جامعه هدف برای اجرای این طرح موتورهای کار هستند آنها در کنار بیشترین پیمایش، بیشترین نمود و البته انتشار آلایندگی در سطح شهر را دارند.
میرزایی‌ قمی در خصوص طرح سوآپ باتری توضیح داد: در این طرح در واقع کسی که موتور برقی را خریداری کرده صرفاً مالک بدنه موتور بوده و مالک باتری نیست، مالک باتری یک شبکه‌ است که زنجیره شارژ باتری را راه‌ اندازی می‌کند و صاحب نرم افزا و سخت افزار باتری است.
مدیرعامل شرکت کنترل کیفیت هوای تهران افزود: این مالک خصوصی خدمات شارژ داده و شبکه آن را راه‌اندازی می‌کند. سیستم کنترل تعویض باتری را در دست داشته و این مانند موضوع ایستگاه‌های شارژ خودروهای برقی احتیاج به راه اندازی زیر ساخت خاصی نخواهد داشت.

خبر یزد


وی با بیان اینکه استندهای شارژ باتری موتور با اشغال حداقل فضای ممکن در سطح شهر جانمایی خواهد شد اظهار داشت: این استندها در کمترین زمان ممکن موتورها را شارژ می‌کنند باتری‌هایی که در داخل بدنه جانمایی شده‌ قابلیت جابجایی دارند و به محض اینکه شارژ باتری‌ ها رو به اتمام باشد سیستم نتورک که روی موتور تعبیه شده هشدار کاهش شارژ را به راکب داده و استندهای موجود در منطقه را معرفی می‌کند.
میرزایی‌ قمی با اشاره به اینکه راکب به راحتی باتری را به صورت خشابی از موتورسیکلت خود خارج کرده و داخل استند می‌گذارد و باتری‌ شارژ شده داخل استند را درون موتور می‌گذارد، اظهار کرد: در این راستا فقط هزینه خدمات و شارژ باتری پرداخت می‌شود.
مدیرعامل شرکت کنترل کیفیت هوای تهران تاکید کرد: با این روش راکب موتورسیکلت نگرانی بابت منقضی شدن هزینه‌های مربوط به باتری را نخواهد داشت برای گسترش این امر در شهر تهران طرح سو آپ راه‌اندازی و براساس توافق‌نامه‌ای با شرکت ملی پست منعقد شده است.
منبع: ایرنا

لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/629060/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

هوش مصنوعی؛ موتور محرک تحول در نظام آموزشی دانشگاه آزاد است

مدیر رسانه هوادار از زد و خورد جنجالی گفت

ربیعی هم‌نشین علیرضا دبیر شد

تمجید عجیب و غریب کروس از همبازی طارمی

اریک گارسیا حق را به فلیک داد

آخرین وضعیت غایب سرشناس 70 کیلوگرم جام تختی

مشعل بازی‌های یونیورسیاد وارد آلمان شد

پرونده «تبرکِشی» یزدی‌ها روی میز کمیته انضباطی فدراسیون + فیلم درگیری

پرونده «تبرکشی» یزدی‌ها روی میز کمیته انضباطی +فیلم

پیش‌بینی افزایش نسبی دما و آرامش‌ جوی در یزد

تحرک، دشمن چربی کبد

بارسایی‌ها دیوانه نیستند که اینطور دوپینگ کنند!

نشست هم‌اندیشی توسعه فکری جنبش پارالمپیک در ایران برگزار شد

تغییر در ستاد ملی مبارزه با دوپینگ ایران پس از 5 سال

بورسیه های جدید ورزش برای المپیک لس آنجلس معرفی شدند

بورسیه‌های جدید ورزش برای المپیک لس آنجلس معرفی شدند – آفتاب نو | اخبار ورزشی

انتصاب عجیب و جنجالی خواننده پاپ به عنوان مشاور اقتصادی فدراسیون ناشنوایان

نگاهی به انجمن صنفی کارفرمایان باشگاه‌های ورزشی استان تهران

خواننده پاپ در فدراسیون ناشنوایان پست گرفت!

پرداخت خسارت بیمه دی به خودروهای آسیب دیده در بندر شهید رجائی

رشد 25 درصدی مصرف برق در اردیبهشت

خرید تضمینی گندم از 1.5 میلیون تن گذشت؛ پیش‌بینی تولید 12 میلیون تن

وام ودیعه مسکن به مجردها هم تعلق گرفت

رد ادعاها درباره هندوانه صادراتی ایران به روسیه

افتتاح مرکز تجاری ازبکستان در ایران

بورس روی موج نوسان

جهان شیفته بازیکنی که به رئال نه گفت

القادسیه نخستین حریف طبیعت در سوپر لیگ غرب آسیا

ملی‌پوشان چوگان پس از صعود به جام‌جهانی چقدر پاداش گرفتند؟

قله 8167 متری در هیمالیا زیر پای بانوی کوهنورد ایرانی

بورسیه‌های جدید ورزش برای المپیک لس‌آنجلس معرفی شدند

بیرانوند بهترین دروازه‌بان لیگ برتر فوتبال شد

زیارت با طعم قهوه یزدی

تعیین قائم مقام جدید برای دبیر کل ستاد ملی مبارزه با دوپینگ – آفتاب نو | اخبار ورزشی

قائم مقام نادو منصوب شد

سعیدی قائم مقام دبیرکل ستاد ملی مبارزه با دوپینگ شد

نشست هم اندیشی توسعه فکری جنبش پارالمپیک در ایران برگزار شد

بودجه کمیته ملی المپیک را حدود 500 درصد افزایش دادم/ فدراسیون‌ها باید بخشی از بودجه را خودشان تهیه کنند/ حقوق دریافتی روسای فدراسیون‌ها در دست بررسی است

فراخوان جواد خیابانی برای نجات تاریخ ورزش ایران!

فروش ویژه آیفون 16 قسطی | تخفیف نقدی + شرایط اقساطی

شاخص بورس 53 هزار واحد افت کرد

بانک‌ها موظف به استعلام نشانی مشتریان شدند

رئیس جمهور: هر برنامه‌ای برای توسعه باید به قید پایدار مقید شود

معاون وزیر نفت: بنزین سه نرخی نخواهد شد

زمان برگزاری حراج شمش طلا اعلام شد

نخستین مراسم شهدای خدمت با محوریت پویش «خدمت ماندگار» برگزار می‌شود

نمایشگاه «هنر خدمت» به مناسبت گرامیداشت سالروز شهدای خدمت برگزار می‌شود

پایان جعل برند با ترکیب «فناوری نانو» و «بلاک‌چین»

تمرین مشترک مدودف و آلکاراس در رم

گزارش فدراسیون جهانی از حسین رضازاده